Last days through my phone

 

Har haft riktigt mysigt och roligt dom senaste dagarna. Midsommar var helt perfekt, firade den tillsammans med mycket trevligt folk. Vädret kunde inte blivit bättre, soligt och varmt, jag gillar. Hade också några övernattande gäster så partyt fortsatte på lördag morgon, hehe, inte direkt. Vi låg mest och såsade framför tv:n hela morgonen tills dom åkte hem riktigt livat. ;) Resten av dan jag låg och kollade film och halvsov trött som jag var. Gick upp en halvtimma och slängde ihop ett par kladdiga kärleksmums och proppade i mig. Finns inget bättre.

 

 

Igår tränade jag på min flickis med pass förstås annars hade jag slagit mig sönder och samman. Försöker verkligen lära mig det eftersom det är väldigt bra att kunna som cheerleader, vill verkligen komma in i ett högre lag till hösten. Så det är bara att nöta på. Så idag när jag vaknade på morgonen hade jag en riktigt go träningsverk men det hindrade inte mig från en underbar reashopping med mina godingar Linnea och Nina. Fick köpt lite fina grejer som jag kan visa i ett annat inlägg. Men vi har i alla fall haft riktigt kul och mysigt. Här kommer några bilder från dom senaste dagarna.

Kramisar! 

 

 

Tisdag

Hejjjj! 

Idag har varit en riktigt härlig dag och jag har haft riktigt kul. Vaknade dock vid halv tolv idag vilket jag hatar. Blir konstigt nog trött av att sova länge och det känns som man har sovit bort hela dagen. Men efter att jag gått upp åt jag en supergod pannkaks frulle och gick ut på en promenad med min lille vovve. Älskar att gå ut och gå och bara ha massa musik i öronen. Senare när jag kom hem fixade jag iordning mig och träffade min underbara vän Alicia och vi hade riktigt mysigt. Träffade sen lite senare på min kompis Ellinor och hennes kille. Vi tog en fika och jag fick köpt en supersnygg höst/vår jacka från Morris på rean. Kostade 2200 från början men nu var det 30% rea så då blev den ju lite billigare. Har velat ha denna finingen sen i vintras så är otroligt nöjd nu.

 

 

New in

Helllluuu
 
Tänkte jag skulle skriva ett inlägg om dessa nyinskaffade byxor. För någon vecka sedan satt och och surfade i lite olika nätbutiker och hittade dessa finingar på monroeworld.se
Det var verkligen kärlek vid första ögonkastet, jag blev helt förälskad i dessa byxor och bad mamma beställa dom direkt. Det var inte bara jag som älskade byxorna utan också min lillasyster Ida, så vi bästemde oss för att dela på dom, eftersom vi har samma storlek. 
 
Är extremt nöjd med köpet och tycker att alla bprde införskaffa dessa underbara byxor. Om jag fick välja skulle jag gå i dom hela tiden. Funderar också på att köpa ett till par fast i några andra färger. 
 
Vad tycker ni? 
 
 
 
 
 

Kvällsdopp

Hej på er! 
 
Mår fortfarande riktigt dåligt och har bara kollat på film och läst bloggar idag. Vilket har i för sig varit ganska mysigt men efter ett tag blir det ganska tråkigt och tröttsamt. Just nu vill jag så gärna bli frisk så jag kan börja njuta av mitt sommarlov! Är så mycket kul jag vill göra och så kan jag bara sitta inomhus och så fort jag rör på mig blir jag anfådd. Haha får helt enkelt hoppas att jag snart blir frisk. 
 
Tog ett kvällsdopp för en liten stund sen vilket var väldigt skönt. Vet inte vad jag hade gjort utan min pool. Lever nästan i den. Just nu är det 30 grader i den så väldigt skönt att bada. Vågade dock inte bada så länge eftersom jag är sjuk. Gick upp ur poolen för ungefär en halvtimma sen och tog en lång och mysig dusch och nu ska jag fortsätta med att slappa. 
Ha en bra kväll! 
 
 
 
 

Inspiration for your closet

 
 
 

Min nya älskling 💖

Idag är det första dagen på sommarlovet och jag har lyckats gått och blivit sjuk. Inte så roligt eftersom jag hade bokat upp massa roliga grejer som jag skulle göra idag och i morgon. Så jag fick ställa in allt och just nu ligger jag i soffan med en gosig katt, massa glass och disney filmer. Men något bra som hände idag var att jag fått mig en ny dator! Har fått stå ut med min extremt sega skoldator i tre år nu så är så otroligt glad över min nya pärla. Jag och pappa satte oss i bilen i morse och begav oss iväg till elgiganten. Orkade knappt röra på mig och gick runt i affären och hackade tänder och snörvlade. När jag tillslut kom hem igen fick jag lägga mig ner eftersom jag var helt död efter den extremt ansträngande shoppingrundan. Men det var det värt! 

 

Nu väntar Frozen och Tangled, ha en bra lördag!

 

 
 
 

Sommaren är här!

Dagens datum är fjärde juni, helt otroligt vad tiden går fort. Har varit helt fullbokad dom senaste veckorna, har haft så mycket att göra i skolan och nu idag är jag äntligen klar med allt. Älskar den känslan så nu kan jag slänga iväg all stress och börja ha roligt! Är så taggad för sommarlovet för jag kommer göra så mycket roligt! Sommaren är verkligen min favorit årstid. 
 
 
Under långhelgen drog jag och hela min cheerleading förening  till RM/SM i Nyköping. Har haft otroligt kul och mitt lag Sabres  kammade hem en fjärde plats. Medan Wildcats som är vår förening bästa lag vann guld i sin level och har nu blivit svenska landslaget! Kunde inte blivit gladare. Men det var en del sorgligheter med långhelgen i Nyköping också eftersom cheerleading säsongen tar slut nu så splittras alla lagen. Då blir man ju väldigt ledsen eftersom ens lag har blivit som ens andra familj och man har slitit svettats och gråtit ihop i snart ett år.