Sjuk.

 Just nu hoppar jag lite fram och tillbaka mellan min blogg på nattstad och min blogg här. Jag har kommit fram till att jag gillar blogg.se mer en vad jag gillar nattstad så här stannar jag i alla fall ett litet tag till. 

Har varit sjuk dom senaste dagarna, mår verkligen dåligt. Men jag använde all min kraft för att resa mig upp ur soffan och ta lite bilder. Fick en inspirationskick out of nowhere så då blev det vovven som fick posa lite nu på förmiddagen. Han är nog precis lika trött som jag är den lilla kraken. Vi två har i alla fall kollat på modern family hela morgonen och druckit varmchoklad, man måste ju unna sig lite när man är sjuk. 

 

Satt och förde över alla mina bilder från mobilen till datorn och och kollade igenom alla bilder från DM (Distriktsmästerskapen) som var för några veckor sedan. Så otroligt roligt vi hade! För er som inte vet tävlar jag i cheerleading och för några veckor sedan åkte vi och tävlade i Malmö. Roligaste jag varit med om, finns inget mysigare en att sova på hotell med sina kompisar och stå på mattan och göra vad man älskar mest i livet. Fast det var inte bara guld och glada skogar eftersom vi var tvungna att gå upp vid sex för att ha genrep tidigt på tävlingsmorgonen. Det var inte lite svårt att gå upp efter en natt av stoj och stim. Plötsligt kändes allt lite allvarligare och alla började bli nervösa. Men det gick väldigt bra för oss och vi fick ett silver och tog oss vidare till RM (Riksmästerskapen) Lite bilder från DM kram på er alla!