Tumblr love

 
Bara jag som är ett sjukt stort fan av tumblr? Skulle inte kunna leva utan denna fantastiska hemsida, mina fina kompis Alicia visade mig tumblr i somras och sen dess har jag suttit fast i tumblrs rosa krispiga värld! 
Tänkte också länka min favorittumblrblogg! 
www.blushchanel.tumblr.com
 
 
Det kan inte bara vara jag som blir inspirerad av collaget va? ;)
 

Uggsisar.

För ett tag sedan köpte jag mitt första par av uggs.
Jag hittade dom i Augusti och gick och kikade på dom i flera månader innan jag köpte dom. Jag älskar att dom har en sådann stark rosa färg. Det känns verkligen som att dom matchar min sprudlande personlighet. 
Nu när det börjar bli lite kallare är det också riktigt mysigt att gå runt i mina gosiga mjuka toffelliknande vinterskor. Jag känner att jag fått lite uggsfeber och kikar efter ett till par uggs att ha på fötterna fast i en lite diskretare färg, kanske marinblå eller något liknande.
Någon som har något bra förslag på vart jag kan hitta sådanna? 
Im falling in love with the Autumn

Min blogg.

Hej allesammans!

Jag heter Josefina och är 15 år gammal. Jag har haft massor av bloggar förut men då har jag mer skrivit om min urtråkiga vardag och det har jag inte riktigt lust med på den här bloggen. 

Utan istället ska jag skriva om det som inspirerar mig, med andra ord mode, cheerleading och mycket annat.

Jag är inte riktigt klar med min bloggdesign en men den kommer nog snart bli klar. Tycker det är väldigt krångligt att få till det precis som man vill ha det, men det ska nog ordna sig. Kanske kommer komma upp några inlägg idag men är inte helt säker en. 

Men hoppas ni kommer att gilla min blogg! 

 ♡ Hugs and kisses Josefina 

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.