Ny favorit

 Heeeeeej! Hoppas ni alla haft en riktigt bra måndag! Är väldigt trött idag på grund av att jag var uppe vid halvfem imorse och kollade på den röda månen, som inte ens var röd. Blev riktigt besviken :(  

 

Idag har jag verkligen inte gjort någonting, bara chillat. Kom hem från skolan för några timmar sen och drog så snabbt jag kunde på mig mina nya mjukisbyxor. Ska sätta på någon bra serie nu och göra mig en kopp varmchoklad. Bortsätt från min extrema trötthet är jag rätt väldigt glad, kan också bero på att jag älskar också mina nya byxor! <3 Fick dom av mamma när jag jobbade i söndags. Hon säljer byxorna i hennes webbshop och om ni är intresserade av att skaffa ett par kan ni klicka HÄR.   

 
 
 

What's in my bag?

 Har haft lite bloggtorka det senaste dagarna, varit rätt uppdagen och har inte riktigt hunnit skriva något. I torsdags fotade jag lite kläder för företaget Blooming och sov sedan över hos mina fina vän Miranada. Vi har alltid så otroligt mysigt tillsammans! På fredagen gick vi upp tidigt så att vi skulle hinna med en pannkaksfrukost innan vi drog iväg till skolan.

 

Igår var jag hemma och sov bort hela dagen men sen när  kvällen kom åkte jag till Miranda och vara med henne, Nicolina, Linnea och Sara. Vi drack te, dansade och pratade hela kvällen. Älskar kvällar där man bara sitter och slappar i myskläder, kan inte bli bättre. Idag har jag jobbat hela dagen och har precis kommit hem och är helt slut, dock kände jag att jag var tvungen att ta tag i mitt bloggande och bestämde mig för att dra en "what's in my bag"  

 

Så här kan insidan av min väska se ut en trevlig dag på stan med kompisar eller när jag ska iväg på något annat slags äventyr. Går verkligen ingenstans utan plånbok, parfym eller hörlurar det är nog det viktigaste jag har i min väska, utan de sakerna känner jag mig inte ens hel. 

 
 
 

Dagens

Hejsan svejsan! Har precis kommit hem efter en lååååång dag. Hade endast två lektioner idag eftersom vi mediakids skulle åka på studiebesök till Journalistik  högskolan i Göteborg. Studiebesöket bestod av en lång och seg genomgång om vad och vilka kurser man läser om man skulle vilja gå där. Sedan fick vi en kort rundtur över skolans lokaler. Hade förväntat mig att det skulle vara roligare så jag blev lite besviken. Tror inte jag vill utbilda mig till journalist, verkar lite tråkigt.

 

I alla fall efter studiebesöket tog jag och Emma en spårvagn till nordstan för att fika på Espresso House. Har fikat varje dag den här veckan vilket inte är speciellt hållbart i längden, lägger verkligen alla mina pengar på mat. Men vi hade verkligen jättemysigt så det var värt det. Vi bestämde oss sedan för att gå till Sephora som precis öppnat på Kungsgatan. Det var dock  totalt kaos där inne så vi gick ut rätt snabbt. Efter det kollade vi runt lite i affärer och  jag hittade både ett doftljus fråm yankee candle som luktade så otroligt gott och en superduper mysig stickad tröja som jag har på mig här nedanför i bilderna, kunde verkligen inte motstå den. Har letat efter precis en sådan tröja hur länge som helst. 

 

 
 
 
 
 
 
 

Tisdag update

 Hej alla fina! Hoppas ni haft en underbar dag, för det har jag haft. Slutade redan vid två idag vilket var helt underbart. Efter skolan gick jag och min kära souli till biblioteket och pluggade i någon timma, fick inte jättemycket gjort men vi hade mycket trevligt. Träffade också på en annan kompis senare och tog en snabb fika innan jag drog hem för att intervjua mina föräldrar för en skoluppgift. Vi skriver just nu reportage och jag ska skriva om mina föråldras långa förhållande. De träffades när de va sexton år gamla och har varit tillsammans i tjugoåtta år vilket är väldigt imponerande, enligt mig.

 

 Känner att jag fått gjort jättemycket idag och är för tillfället helt slut. Funderar på att ta en lång och skön dusch och sedan gå och lägga mig. Börjar jättetidigt imorgon och på eftermiddagen ska klassen till en journalistik högskola i Göteborg på studiebesök vilket ska bli jättekul! 

 

Tänkte passa på att visa några kort Emma tagit på mig inför vår fotouppgift i skolan. Vår uppgift är att ta kort på varandra där våra personligheter reflekteras. Vi får bara vara på skolans område så det gäller att vara kreativ. Emma är verkligen jätteduktig på att fota så jag är hur nöjd som helst med bilderna! Får hoppas hon blev lika nöjd med mina kort. 

 

 
 
 

Highly recommended

 

Hoppas alla haft en underbar måndag, för det har nämligen jag haft! Jag har nämligen precis bytt linje, innan har jag gått natur men nu bestämde jag mig för att det inte var något för mig och bytte istället till samhäll media. Idag var min första dag i min nya klass och alla känns väldigt snälla och jag hoppas och tror att jag kommer passa bra in. Jag har alltid varit väldigt intresserad av att foto, skriva och göra film så samhäll media är nog den ideala linjen för mig.

 

Just nu ligger jag i sängen och försöker hitta lite fina höstkläder, känns nästan som det har börjat eka i min garderob och jag är i stort behov av lite nya fina kläder. 

 
 
 
 

Ville passa att tipsa er finisar om en riktigt bra bok. Jag är verkligen inte den som gillar att träna eller äta nyttigt, känns som man aldrig riktigt vet vad man ska äta eller hur man ska träna. Allting är väldigt oklart och man vet inte vad som är bra och dåligt och någonstans på vägen tappar man all inspiration och ger upp. Men så hittade jag denna underbara boken som är på bilden här nedanför och den är så otroligt inspirerande! Finns så sjukt fina bilder och bra texter inte bara om träning utan också om hur man ska må bra. De tipsar bland annat om olika småsaker man bör göra varje dag som får än att må bättre, olika recept på nyttiga måltider grymma quotes och olika stretchtips ! Detta är klart min favoritbok för stunden och tycker verkligen ni ska köpa den om ni är precis som mig nämligen har svårt att komma igång med träning och att äta bra.

 
 
 
 

Hemmatjej

Hejjj peeps! Ligger för tillfället hemma och kollar på Livet enligt Rosa, sjuk nostalgi! Det var absolut bästa serien jag visste när jag var yngre.

 

Hade influensa hela förra skolveckan men blev frisk lagom till helgen och drog därför ut på äventyr med mina kompisar, med en outfit som innehöll alldeles för lite värme för att inte frysa i Sveriges otrevligt kalla klimat. Som ett brev på posten kom nästa dag halsont och förkylning men tänkte att det bara var lite efterskalv av min influensa. Måndagenanlände och halsontet hade inte försvunnit än men detta struntade jag i och gick både till skolan och tränade. På tisdagen började halsontet bli värre och jag började må riktigt dåligt trots det gick jag till skolan och igår mådde jag ännu sämre men eftersom jag varit borta hela förra veckan så gick jag till skolan ändå, fick dock åka hem efter en lektion då jag märkte att jag började få feberfrossa och mina kompisar började fråga vad jag ens gjorde där. Såg riktigt krasslig ut med andra ord. Så typiskt mig att få två sjukdomar på raken. 

 

Aja nu ska jag fortsätta mitt Rosa maraton hoppas alla haft en trevlig dag, puss och kram!