Ready for takeoff

Helluuuu.

Jag har precis kommit hem från en jättemysig fika på tullen med goa vänner. Pappa och jag har också växlat mina besparingar till pund eftersom vi åker på en shoppingsemester till London i morgon. Är so excited! Har sparat till denna resa ända sen i julas. Jag är verkligen hel kass på att spara, så jag är faktiskt stolt över mig själv. Fick också lite bidrag av mamma och pappa hehe. Men nu sitter jag och systern min och räknar pengar och ser till så att allt är i ordning. Vi ska städa upp lite och så småningom börja packa. Ska ta med mig riktigt lite kläder så att jag kan shoppa loss! Kommer bli så kul och ska ta massvis med bilder som nog kommer upp på bloggen under lovet. men nu ska jag fortsätta med mitt ståhej. 

 

Kram på er finisar!  

 

  
 
 
 
 
 
 
 

Stressad.

Hej på er! Skriver ett inlägg i panik nu. Har precis ätit och ska om några få minuter dra iväg på träning. Dock har jag extremt ont i halsen men det får gå ändå. Stessade ihop en smothie på hallon, blåbär, avokado och citron. Jag ogillar verkligen avokado så brukar smussla i det i små mängder i mat, smothies och annat så att det inte smakar så mycket. Jag vill ju gärna få i mig det, för att det sägs ju vara så nyttigt. 
 

 

Men nog om min mat. I morgon efter skolan ska jag fira min fina kompis Nina som fyller hela sexton år. Känns rätt sjukt eftersom vi känt varandra sen dagistiden och hon är verkligen en underbar vän. Litar på henne till tusen, hon går även i cheerleading och puchar alltid på mig när jag känner mig otaggad. Med andra ord jag älskar henne. Men nu ska jag åka och hämta upp henne, för det är träningsdags! 

Ha en bra eftermiddag finisar!