Here I come December

Årets sista månad på 2014 är här med kommen. Får mig att tänka tillbaka på vilket fantastiskt bra år 2014 har varit! Absolut det bästa året i mitt korta 16 åriga liv. Har haft så otroligt skoj dom här senaste 11 månaderna och nu ska jag göra den sista månaden ännu roligare och det tycker jag att ni också ska göra. Helt enkelt börja ladda för det nya året och fixa dom nya nyårslöftena. Som dessvärre för mig bara håller den första veckan av året men varför bryta en tradition.

 

Inför varje nyår har jag alltid laddat upp med riktigt bra nyårslöften. Känner mig alltid lika inspirerad inför det nya året, tills det nya året verkligen börjar. Då man sagt att man ska satsa bättre på skolan, börja träna, äta hälsosammare osv. Detta håller aldrig för mig och därför har jag bestämt mig för att årets nyårslöfte ska bli att vara lycklig. Det lät mer krystat nu när jag skrev det än vad det lät i mitt huvud men det får gå.

Nu ska jag sätta mig ner och ta itu med mitt skolarbete. Ha en underbar måndag allihopa och se till att skaffa er själva en riktigt underbar december. 

 

Kram.