Mattenationella del ett avbockat.

Hej! 

Kom hem från skolan för ett tag sen. Första delen av mattenationella har nu blivit avklarat och jag är faktiskt rätt nöjd över min insatts! Hade med mig mycket godis och yoghurt så att jag hela tiden skulle ha något att äta på. Får mig på något konstigt sätt mig att tänka bättre och lugna ner mig lite. Nu är det bara 4,5 fruktade nationella nationellaprov kvar. Vill bara få det överstökat och det kommer kännas så skönt efter att ha gjort det sista provet. 

 

Men nog om läskiga prov, idag tänkte jag bara ta det lugnt, för dom senaste dagarna har jag haft full rulle med träningar, franskadiagnoser, matteprov och annat stressigt. Så jag bestämde mig för att fluffa upp kuddarna lite extra, slänga av mig mina trånga jeans och sätta på en riktigt mysig film.  

Ha en bra eftermiddag alla finisar!

 
 
 
 
 
 
 
 

Måndag

Hejsan svejsan! 

Har kommit hem från skolan för några timmar sedan och har spenderat dessa timmar till att plugga. Låter nog inte så jättekul och det är det inte heller. Har ett nationellt matteprov på onsdag och jag sitter just nu och kollar igenom så att jag kan allt. Som vissa vet har matte inte precis varit ett favoritämne för mig i skolan, från 3:an till 8:an jobbade jag knappt någonting på mina mattelektioner. Jag tyckte verkligen det var det tråkigaste som fanns och inte förstod jag någonting. 

 

Men i början på nian så förstod jag vad jag verkligen ville bli, en kirurg men för att bli det måste man verkligen ligga i. Så jag bestämde mig för att jag skulle börja  jobba riktigt, riktigt hårt eftersom jag verkligen ville detta.

Jag la extremt mycket energi på matten och till en början var det förfärligt och jag grät nästan men efter ett tag började jag förstå och när proven kom hade jag alltid nästan alla rätt. Min mattelärare blev väldigt förvånad och om jag ska vara helt ärlig blev jag det också. Matte är nu mitt favoritämne och jag höjde mig från ett E till ett B på en termin och nu till höst ska jag börja på Natur. Jag trodde aldrig det var möjligt men om man verkligen vill någonting så kan man klara av det. 

 

Men nog om det, som ni kanske sätt har jag lagt in en ny header på bloggen och jag blev riktigt nöjd med den! Här nedanför är några av bilderna jag tog igår. Min utväxt börjar bli ganska rejäl nu. Men jag ska inte fylla på den utan låta den växa ut till en ombre. Mitt hår växer extremt fort så det tar nog inte mer tid än några månader eftersom min riktiga hårfärg verkligen börjar synas nu. 

 
 
 
 
 
 
 

Myslördag

Hej allesammans!

 

Har inte skrivit på några veckor nu men det är för att jag har varit väldigt upptagen på senaste tiden med skolan, kompisar och träning. Dom tillfällena jag haft tid har jag inte riktigt haft lust med det. 

 

I alla fall idag har det verit en otroligt härlig slapp lördag jag vaknade i morse och tog tag i lite läxor och annat jobbigt så att jag skulle kunna slippa tänka på det under dagen. Har också upptäckt att jag jobbar mycket effektivare på förmiddagen en på eftermiddagen och kvällen. Men i alla fall efter det har jag och min kära syster umgåtts och haft mysigt ihop. Det skiljer bara ett och ett halvt år mellan oss och vi har alltid varit som bästa vänner vilket är helt underbart. Så glad att jag har henne i mitt liv. 

 
 
 

Men nu har jag precis kommit in från en mysig grillmiddagen med min kära familj. Finns inget bättre en pappas

grillade kött och mammas goda potatisgratäng. Vi har också precis byggt klart vårt uterum så detta var premiär middagen där inne. Jag tyckte det blev så otroligt fint! Kommer ha många tjejmiddagar där inne, det kan jag lova.